Thursday, March 24, 2011

I really wanted to go there...but I can't....

pernah tak korang rasa TERINGIN..????




teringin yg MG maksudkan bukannye simptom2 org mengidam yg bakal mengandung macam mak buyut yg kiut miut ni ok.....




alolo..kiutnye natalie portman ni..
even perut nga buyut pn still comell..huhuhu

TERINGIN yang MG maksudkan ialah keinginan terhadap sesuatu yang kite teramat2 suka atau membuak dalam diri kita..tapi kita tak dapat lakukan kerana terdapat beberapa kengkangan...

contohnya...korg teringin nak buat stail rambut macam David Beckham...tapi....

ooohh..bape kali tengok pun MG ttp cair...aisyhhh...

korg xdpt buat sebab.....korg takde.....








RAMBUT..!!!
hahaha...xsmpi hati nak ltak gmbr ada muka...
kikikiki..

ha...paham tak, apa TERINGIN yang MG maksudkan ni????

tak kan nak bg contoh lagi kot...isyh3...

hehehe...berbalik kepada topik...sebenarnya macam2 benda MG yg MG teringin...tapi macam2 gak halangan untuk mendapatkannya...tapi...halangan 2 bukannya permanent tau...kita akan dapat atasi halangan tu...just kena tau cara...usaha...dan..tawakal...

macam kes mamat xde rambut ni la...kalau dia teringin sangat nak stail rambut macam Beckham...dia kenala kumpul duit banyak2 untuk wat rawatan rambut kat YUN NAM HAICARE...

tak pun...beli je RAMBUT PALSU...wakaka...

macam MG jugak...MG teringin sgt nk benda 2 buat masa ni...tapi ada halangan...MG tau mcamana nak atasi..cuma MG xtau nak start buat je untuk dapatkan apa yang MG nak...huhuhu...korang tolong doakan MG dapat apa yang MG nak ni yer...

kalau dapat...MG akan kongsi kat sini..kalau tak...ampunkan MG yer...MG malu nak share selagi xdpt..kikikiki...

p/s: macam2 berlaku kat MG this weekend...MG kena tipu ngan perniagaan la...n macam2 lg...tapi..Alhamdulillah U  MG da segera bertindak...hopefully benda ni akan selesai in a week...kalau xselesai gak..MG terpaksa bawa kpda tribunal pengguna...huhuhuh
p/s/s: MG ada exam pg ni...kul 9 pg yeeaaww...sempat je kan...hahahaha...doakan MG dapat jawab exam ngan ok yer...kikiki...

sweet dream sume...that's all from me..xoxo...





1 comment:

Anif Abdullah ® said...

apsal ko curik pic aku tanpa kebenaran ni??duhhh..*pic ke2..