Tuesday, April 19, 2011

INIKAH RUPA BAKAL TUNANG ASHRAF MUSLIM..??

Kalau ditanya mana2 mak cik n datin2..

"sapakah menantu pilihan mak cik2..???"

hampir 80% jawapannya ashraf muslim...

bukan setakat mak cik2 laa....

even anak dara n yg tak dara pun (oopppss..) terjatuh hati ngan ashraf muslim semenjak dua menjak ni....hehehehe

buktinya...ramai giloos kawan2 MG ulang tayang ABPBH2010 yg dyorang download bahagian ashraf muslim n shahir jadi penyampai hadiah..

penyampai hadiah je kot....bukan menang anugerah mahupun buat persembahan ok....!! bagi MG, penangan ashraf muslim di kalangan gadis2 mmg sgt hebat woo..

owwhh...mmg tak dapat dinafikan kehenseman beliau yer..
ditambah ngan packagenya yang lebih baik berbanding dulu mmg
sgt2 dikagumi...i respect u lah ashraf..!!
dan sekarang...ramai gadis2 di luar sana dah mengalirkan air mata bila ashraf muslim bakal bertunang pada 23 april ni....huhuhu..takziah MG ucapkan pada mereka yang kuciwa tu ye...jangan risau...kumbang bukan seekor..lelaki bukan seorang...ececece..

inilah yang dikatakan bakal menjadi tunang ashraf muslim...sweet jer..sedap mata memandang..huhuhu




sedikit profil tentang bakal tunang ashraf muslim...

Nama : Noor Dayana
Umur  : 24 tahun
penddkn: pelajar perubatan di University Manipal ( sedang praktikal di sebuah hospital di Melaka)

tu je yang MG dapat godeh buat masa ni...yang penting...dyorang da hampir nak menempuhi ke alam pertunangan n perkahwinan(katanya kahwin tahun ni jugak...) 

sumber dari ohbulan.com dan budaktecnician.blogspot.com

pada sesiapa yang nk kongsi info tentang dua merpati sejoli ni...
mahupun yang ingin curahkan luahan hati kerana ashraf muslim ni...can drop your komen here k....^_^

pesanan ikhlas....jangan sedey lama2 noo...jom kita headhunting artis malaysia yang setanding ngan ashraf muslim.. ^^,

thats all from MG( bukan miszGossip..tapi miszGedixs yer...)

xoxo..





3 comments:

Eyrique Ettiqazz. said...

wa tunang dia belajar kat India mcm DR syeikh Muszapphar.

tarijemariatul said...

waahhh...

satu uni gn kakak atul..

hoho..bakal doktor semartt ah..

"perempuan baik itu untuk lelaki yg baik"iALLAH

Anif Abdullah ® said...

ouhh..tunang dia sama kolej ngan kawan aku la(nadia STF)..xsabar nak kahwin..hua3