Friday, May 6, 2011

Dugaan sebelum exam...

Salam...

hye semua....hurrmmm...lama giler tak update blog kan...
sorry sesangat...sekarang ni nga study week..
soo...
MG betul2 try study la...

tapi...dalam keadaan nak exam ni...
macam2 terjadi...

1st and foremost....

pencil case MG hilaaaaannnng..!!!


bukan pencil case MG..ni curik kat google..kuikuikuii


ok..let me get it straight...my pencil case hilaaaangg!!!
MG nak exam...tapi peralatan tulis MG hilang...
xke dugaan tu...???
orang yang betul2 kenal MG mesti tau yang pencil case tu macam nyawa MG..
banyak kot barang2 MG dalam tu..
huhuuhuhu...sedihnya...
nasib bek, MG ni jenis suka simpan alat tulis..
jadi ada banyak la gak koleksi..
cuma sekarang... gi exam...xde pencil case...(ikat getah tempe je..huhuhu)


dah la tu....
bukan setakat tu je hilang..
spek mata MG pun hilang....
adoiyaaaiii....MG ni da la rabun jauh...
kalau power nak dekat 300 each side ingat cikit ke...


hampir sma macam ni lah... tapi MG punye warna putih


orang jalan 100 meter depan MG, gerenti MG xnmpak muka dia dengan jelas...
bayangkan nanti, masa exam ada pembetulan dan dia tulis kat papan kenyataan kat depan, sedangkan tempat duduk MG kat hujung nun di belakang dewaaan tu...tak ke jenuh cik MG ni nak tengok apa yang lecturer tulis...
nasib baik gak spek mata MG yang lama ada lagi..
tapi...spek tu powernya 100...power MG nak dekat 300...
hurmm... tawakal jela...asalkan cek nampak sikit2...isyh3...

bukan setakat tu je...
sandal MG yang sangat selesa dan hadiah pemberian orang tersayang telah terkopak..!!  DIULANG....!!TERKOPAK...!!!
bukan terkopak yang boleh digam semula..
tapi terkopak yang hancur habis...
xdapat nak dibaiki langsung...
tapak sandal tu pun da hilang ke mana entah..
huhuhu...monster sangat ke kaki MG ni sampai rosak macam tu sekali...huhhuhu...(walhal kaki size 5 je kot...ni mesti MG jalan macam gengster sangat ni...-.-' )


dusyh3....masa tu MG da down sesangat...

ini bukan namanya "jatuh ditimpa tangga" lagi da ni...
ini namanya.."dah jatuh ditimpa tangga, bergolek2 sampai ditimpa peti ais lak"

sabar jelah....huhuhu... k la...besok MG da start exam..

<<ha...MG baru nak exam..??>>>

ha...jangan ada sesape nak berlagak ngan MG yang dyorang da hhabis exam...da balik umah....da makan sedap2...da tengok wayang sana sini and bla bla bla...

memang korang saja nak kena hempuk ngan MG....
-.-"


ok lah..makin tension MG tulis blog ni rupenyerr...thats all for today..

wish me lucks....and xoxo =)


1 comment:

D. Danish said...

hey good luck exam !!!